1. Reacties

Hieronder staan een aantal reacties op de eerste Smikkeltoer

op 14 februari 2021 en de ingezonde foto's van de gerechtjes:


‘Een winterse wandeling als culinaire speurtocht door ons prachtige bos. We hebben onderweg gegokt welk gerecht we zouden krijgen. Onze verwachtingen zijn overtroffen’ (M. Naber)


'Wij vonden de Smikkeltoer echt super leuk! Een goede vondst in deze tijd en het weer was natuurlijk ook echt geweldig. Voor ons heel leuk om eens op een andere manier door het Bergse bos te wandelen en ook nog te kunnen genieten van lekker eten!' (Titia)


'Al wat later in de middag hebben wij de 7 km Smikkeltoer gelopen. Een unieke ervaring in het bekende landschap bedekt door sneeuw en ijs. Een vriendelijk gezicht begroette ons, de route was netjes beschreven (zelfs met sneeuw goed te vinden). De hapjes waren heel leuk!' (Willeke vd B.)


'We hebben het erg leuk gehad. Superleuk initiatief. De gerechtjes waren lekker, de organisatie was uitstekend en de wandeling was door een leuk gebied!' (Roy en Saskia)


'Wij vonden het echt super leuk en zeker voor herhaling vatbaar! Hapjes; heerlijk! Soms even uitzoeken waar we het hapje konden halen, maar des te leuker als je het gevonden had.' (Jolanda van B.)